آیا میشود به اجبار من را وادار به ازدواج نمایند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۰۵۸ #04059867

پدر مادر من میخواهند مرا مجبور به ازدواج با کسی که دوسش ندارم بکنند من چه اقدامی میتوانم انجام دهم من دختر هستم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
به اجبار نمی توانند شما رو به کسی بدهند شما می توانید در محضر قبول نکنید.

خیر پدر حق اجبار شما به ازدواج را ندارد و به واسطه عدم قصد شما به این ازدواج ، ازدواج شما باطل است

سلام و درود، بانوی گرامی چنین ازدواجی باطل بوده و در صورت اصرار و تهدید والدین و عدم وساطت اقوام ، توصیه می گردد با اورژانس اجتماعی(۱۲۳) تماس بگیرید تا به شما یاری برسانند؛ آرزوی عاقبت بخیری.

چنین ازدواجی باطل است و شرعا رابطه نامشروع محسوب میشود..امتناع کنید و پافشاری نمایید

باسلام طبق قانون نمیتوان شخصی را اجبار به ازدواج نمودچنین عقد ازدواج به علت نبودن قصد باطل است.

عدم رضایت شما باعث بطلان نکاح خواهد بود لذا تا زمانی که شما موافق نباشید کسی نمی تواند شمارا مجبور نماید

درود بر شما، میتوانید امتناع کنید، این ازدواج به علت فقدان قصد باطل بوده و هیچ وجاهت قانونی ندارد.