تهمت به دزدی به من زده شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۰۸۳ #03155731

سلام. من پیش یکی کار میکنم و بهم تهمت دزدی زده و یه فیلم داره که من از مشتری پول گرفتم و داخل دخل انداختم ولی تو دفتر ثبت نکردم و رفته کلانتری شکایت کرده و واونجا راضیش کردم و سی روز وقت داده بدش بهش ده تومن بدم و موتورم بعلاوه ده تومن سفته پیش خودش نگه داشته!  بهم تهمت دزدی زده با یه مدرک الکی!  الان من چیکار باید بکنم من دانشجوام و نمیخام پرونده بشه. خلوت شده تو خلوتی ازش پرسیدم و بابام هم ازش پرسیده چرا اینکارا رو میکنی خودت میدونی من همچین کاری نکردم میگه میخام اذیتت کنم میدونم دزدی نکردی ولی میخام اذیتت کنم؟  الان من چه کنم؟  راهنماییم کنید لطفا سی روز بهم وقت داده

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که ایشان ادعایی در خصوص سرقت شما دارند باید بتوانند با ادله کافی موضوع را اثبات نمایند.
شما می توانید ضمن ارائه لایحه‌ای مراتب را بیان نموده و در صورتی که شهودی در این خصوص دارید می‌توانید ارائه نمایید.

با سلام ابتدا می‌بایست نسبت به وجه فوق تعیین تکلیف گردد که پول چه شده است در صورت عدم بی گناهی به هیچ وجه اتهام را قبول نماید

چنانچه شما بهد از گرفتن پول از مشتری ، آن را به دخل دخل انداخته اید ، و بعد از آن نیز ، مبلغ مذکور را برداشت نکرده اید ، شما بی گناه هستید و به صرف فیلمی که در آن ، سرقتی مشاهده نمی شود ، محکوم به مجازات سرقت نمی شود ، وقت گرفتن از شاکی ، ممکن است برای قاضی ایجاد ظن کند که شما مرتکب سرقت شده اید ، توصیه می شود اتهام را قبول نکنید و از خود دفاع نمایید.