لطفا شرایط مربوطه در خصوص شمول و عدم شمول مالیاتی فقط از نظر گردش حساب با توجه به قانون جدید راهکار ارائه فرمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۸ #03088148

با سلام
اینجانب کارمند کارگزار گمرک و دارای لیست بیمه می باشم .
۱- دارای قرارداد رسمی
۲- وکالت رسمی
۳- کارمزد برابر خدمات ارائه شده مشخص می باشد.
۴- ضمنا کارگزار شخص حقیقی مالیات عملکرد به صورت سالیانه پرداخت می نماید
۵- اینجانب به عنوان کارمند کارگزار طرف قرارداد شرکت خودروسازی وجه های پرداختی به حساب اینجانب به صورت مکرر واریز و مبالغ مربوطه مجددا به حساب خزانه داری دولت واریز می گردد.
۶- بابت هر مورد صورتحساب و هزین های پرداختی جهت تسویه ارائه می گردد.
۷- ولی اینجانب دفاتر رسمی ندارم.
۹- تا این زمان از طرق خودرو ساز مبالغ فوق به حساب دولت واریز می گردیده است

مشاوره حقوقی مالیات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید مدارک قابل استناد تهیه کنید که این مبالغ برای شخص شما نبوده است.

سلام شما باید مدرک قابل استناد تهیه کنید که این مبالغ برای شخص شما نبوده وگرنه مالیات بر تراکنش بانکی از شما اخذ می گردد.

بنام خدا
با سلام
نحوه محاسبه مالیات بر {{گردش حساب}} اینگونه است ./
مالیات درآمد محاسبه‌شده توسط سازمان امور مالیاتی از گردش حساب بانکی شما،/بر اساس ماده ۱۳۱ قانون مالیات‌های مستقیم خواهد بود. مطابق این ماده برای درآمد تا ۵۰ میلیون تومان ۱۵ درصد، برای درآمد نسبت به مازاد ۵۰ میلیون تومان تا ۱۰۰ میلیون تومان ۲۰ درصد، و برای درآمد نسبت به مازاد ۱۰۰ میلیون تومان ۲۵ درصد است.
تا ۵۰ میلیون تومان ۱۵% درصد
۵۰ میلیون تومان تا ۱۰۰ میلیون تومان۲۰ %درصد
به ازای بیش از۱۰۰ میلیون تومان۲۵% درصد
مالیات بر دریافت حقوق./
در رابطه با حقوق / تا ماهیانه سه ملیون تون دریافت نمایید معاف از مالیات میباشید / و چنانچه ۴ملیون دریافت کردین از کارفرما نسبت به ان یک ملیون مازاد سه ملیون مشمول مالیات میشوید./ و به صورت پلکانی مالیا ت بیشتر میشود مثلا از از یک ملیون تا هفت ملیون و پانصد هزارتومان ۱۰% د از هفت میلیون و پانصد تا ۱۰میلیوم۱۵%مشمول مالیات حقوق دریافتی شما میگردد./
در رابطه مالیات بر درامد ۲۵%میباشد البته از سود خالص
مالیات بر حساب بانکی و وجه حساب بانکی تا۵۰۰ رملیئن تومان معاف از مالیات میباشید و همچنین مالیات نسبت به تراکنش متعددهای مالی شما بستگی دارد که در قانون مالیاتهای مستقیم ./
ماده ۱- اشخاص زیر مشمول پرداخت مالیات می باشند:
اشخاص مشمول مالیات
۱- کلیه مالکین اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی نسبت به اموال یا املاک خود واقع در ایران طبق مقررات باب دوم.
۲- هر شخص حقیقی ایرانی مقیم ایران نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نماید.
۳- هر شخص حقیقی ایرانی مقیم خارج از ایران نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران تحصیل می کند. ./
ما انواع مالیات داریم درباب ق مالیاتهای مستقیم
که شما در این رابطه میبایست با طرح سوال دقیق تر با جزئیات ./بتوان دقیق سوال شما را پاسخ داد
بله مالیات بر حساب بانکی داریم منتها از یک ملیارد تومان به بالا./
در اصل به استناد به موادی از قانون مالیات‌های مستقیم، سازمان امور مالیاتی این اختیار را دارد که جهت مبارزه با فرار مالیاتی در صورت نیاز ،حساب های بانکی و تراکنش های بانکی مؤدیان را موردبررسی قرار دهد../
ر سال ۹۵ که دستورالعمل بررسی گردش حساب بانکی اشخاص به مرحله اجرا درآمد، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد که حساب های بانکی افرادی که جمع تراکنش های یک سال آن‌ها (اعم از پرداخت و دریافت) ۵۰۰ میلیون تومان باشد، موردبررسی قرار می‌گیرد../
پیشنهاد میگردد با متخصص امور مالیاتی یا وکیل مجرب به امور مالیاتی مشورت بگرید./

با کمال اظهار ادب و احترام