مراحل دریافت ارثیه به چه صورت میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۹ #03032957

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
پس از فوت پدر و پدر بزرگم مادرم قیم من و خواهرم شد و سهم ارث ما را به کمک یک وکیل گرفتند و یک خانه خریدند و سپس آن را فروخته و منزل دیگری به نام خودشان خریدند. خواهش میکنم راهنماییم کنید که چجوری سهم ارثمو بگیزم. پدر و مادرم قبل از فوت پدرم از هم جدا شدند و من که پسر آن ها هستم تمام عمرم کار کردم و خرج خانواده دادم و اکنون مادرم میخواهد خانه را به دامادش بدهد.
خواهش میکنم راهنماییم کنید چجوری شکایتمو شروع کنم؟
مراحلش به چه صورت هست.و من چجوری میتونم حقمو بگیرم؟
لطفا لطفا مراحل ثبت شکایت رو بگید بهم. من دادسرای حکیمیه هم رفتم ولی میگن که شما پرونده ای اینجا نداشتید در حالیکه منطقه ی ۴ بودیم همیشه.
توروخدا منم جای برادرتون، راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مادر به عنوان قیم در فروش اموال غیر منقول باید اجازه دادستان را هم کسب کند و با اجازه دادستان معامله کند و رعایت مصلحت محجور را کند در غیر این صورت معامله نافذ نیست و باطل است وقیم به پرداخت خسارت و جرم خیانت در امانت محکوم می شود شما میتوانید به جرم خیانت در امانت هم شکایت کنید ضمن اینکه معامله فروش ملک هم باطل می شود

سلام. می توانید اقدام قضایی نمایید ولی حتما برای انجام مراحل پرونده وکیل بگیرید