حذف نام همسر سابق از شناسنامه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۳ #02904717

باسلام
بنده دو بار ازدواج کرده ام و هر دو متاسفانه به طلاق ختم شده است سوال بنده درمورد حذف نام همسران سابق است و چگونگی و شرایط حذف نام انها از شناسنامه بنده به چه شکل صورت میگیرد و بنده باید کجا مراجعه کنم؟ لازم بذکر است همسر اول بنده بدون اینکه ازدواج دیگری داشته باشند موفق به حذف نام بنده از شناسنامه خود شده اند. با تشکر

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ازدواج مجدد و ثبت آن می توانید نسبت به حذف نام همسر اقدام نمایید

بستگی به نوع طلاق دارد
اگر غیر مدخوله باشد به راحتی میتوانید به اداره ثبت احوال مراجعه و تقاضای حذف نام همسر کنید
اگر مدخوله باشد تنها با ازدواج مجدد است که میتوانید در خواست حذف نام همسر اول را نمایید

سلام . با مراجعه به اداره ثبت احوال یا دفاتر پیش خوان می توان نام همسر مطلقه را از شناسنامه حذف نمود .

با سلام
در صورت طلاق غیر مدخوله ( باکره بودن ) زوجین میتوانند جهت تعویض و حذف نام همسر سابق اقدام نمایند
اما در مدخوله بودن ( عدم باکره گی ) زوجه بایستی بعد از ازدواج مجدد و ثبت در شناسنامه ، اقدام به حذف نام همسر سابق خویش نماید .

با سلام
خانمها در صورتی موفق به پاک کردن اسم همسر اول میشوند که ازدواج دوم کنند وآن موقع با مراجعه به ثبت احوال وارائهی مدارک پاک میشود ولی در ازدواج سوم پاک نمیشود
ولی آقایان یکم راحتتر از خانمها می توانند از طریق ثبت احوال اقدام به پاک کردن اسم همسر می کنند