خیانت رو چطور میتونم پیگیری قانونی بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۵ #02815975

سلام خسته نباشید من دختری۲۰ساله هستم که با یک اقایی ۲۹ساله نامزد کردیم و به اصرار خودشون در جمع با وجود خانواده ی من و خانواده ی آن عاقد اوردن و عقد موقت خواندیم تا تاریخ عقد دائمی! برگه ای که در آن تعیین مهریه شده و امضای پدر من و پدر آن و من و آن مرد هم وجود دارد بین ما اختلافاتی بعد یک ماه پیش امدو یک روز یکی از دوستانم برایم عکس هایی دلیل بر خیانت آن فرد به همراه خانمی در جایی دور از شهر نشسته بود گرفته شده و من از نظر روحی ضربه ی خیلی بدی دیدم و الان این اقا برای اینکه خودش را بخواهد از قضیه دربیاورد دختر خواهر۱۲ساله اش را ادعا میکند آن دختر است درحالی که زمین تا اسمان بینشان فرق هست و الان ان اقا از دوستم به جرم عکس گرفتن بدون اجازه شکایت کرده است ایا اگر دوستم احضار شود من هم احضار میکنند؟ ایا می توان با نشان دادن فیلم خواندن صیغه محرمیت در کنار خانواده و امضای طرفین و خانواده و تعیین مهریه که ما واقعا نامزد بودیم از خیانتش شکایت کنم؟ در ضمن در کنار دوستم چند نفر دیگه هم وجود دارد که هنگام بغل کردن نامزدم با ان خانم را دیدن و عکس گرفتن!
خواهشا اگر راهی هست مرا راهنمایی کنید خیانت خیلی بد است و من الان ابرویم رفته و هیچ کاری از دستم برنمی اید و ان اقا از هر طرفی به من پیام میدهد که پشبمان است و بدون من نمی تواند و من از هر طرف بلاکش میکنم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اساسا موضوع ارتباطی به اینکه شما عقد موقت کرده‌اید یا دائم ندارد که فیلم مراسم عقدتون دلیل حساب بشود!
مسئله این است که اثبات اینگونه جرائم مشکل هستند و به صرف یک عکس نمی‌توان رابطه نامشروع را در چنین دعوایی اثبات کرد.

با سلام،با توجه به اینکه هنوز عقد دائم نکردید باید مدت عقد موقت منقضی یا ایشان بذل مدت کند بابت عکس و پیام می توانید بابت رابطه نامشروع شکایت کنید یا خیر میل خودتان است اما مدت موقت که تمام شد بهتر است کلا قطع کنید .خیانت تکرار میشود.

سلام
طرح شکایت رابطه نامشروع به استناد تصاویر موجود و پیام‌های آقا که حکایت از ندامت دارد امکان پذیر است اما وصول نتیجه قطعی نیست، در شکایت آقا علیه دوست شما، امکان دارد بعنوان شاهد احضار شوید، شما می‌توانید نسبت به مطالبه مهریه مندرج در عقدنامه اقدام کنید و همچنین با انقضای مدت صیغه نامه رابطه محرمیت از بین می‌رود و سپس میتوانید در خصوص ادامه یا اتمام رابطه تصمیم گیری نمایید ضمنا اگر مرد ادعای بذل مدت نماید باید این موضوع را از قبل به اطلاع شما می رساند...

باسلام
با توجه به اینکه عقد موقت میباشد پس از اتمام مدت عقد شما دیگر زن و شوهر نخواهید بود و در خصوص اینکه شما را به دادگاه احضار خواهند کرد و یا خیر بستگی به نظر قاضی دادگاه دارد و اینکه دوستتان شما را بعنوان شهود و یا مطلع به دادگاه معرفی نموده باشد ضمن اینکه با توجه به اظهار پشیمانی همسرتون اینکه رابطه نامشروع داشته است بنظر اثبات شده میباشد و شما هم میتوانید به همین دلیل از ایشان شکایت نمایید و هم میتوانید با گرفتن تعهد در دفترخانه از ایشان از خطای وی گذشت نموده و به زندگی با ایشان ادامه دهید.

باسلام
چون شما در زمان عقد موقت هستید،میتوانید از گناه ایشان صرف نظر کنید.و عقد را دائمی کنید.و عروسی کنید و به خانه بخت برید.من قول بهتون میدم،با یک تعهد محضری و احساس پشیمانی هیچ مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد.

عقد موقت تا پایان مدت یا بذل از طرف ایشان معتبر است و نمیتوانید آنرا بهم بزنید اما رابطه نامشروع را مستند به شهودی که گفتید میتوانید اثبات کنید.

با سلام
شما را شاید به عنوان شاهد که پیام را به شما ارسال کرده بخواهند
اقدام به مطالبه مهریه کنید و چون عقد موقت هست نگران نباشید زمانش که سپری شد دیگر با ایشان ازدواج نکنید