خانه ام را به مستاجر داده ام بعد از امضای قرارداد میخواهد قرار داد را فسخ کند و ودیعه را بگیرد آیا میتواند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۵ #02702945

خانه ام را به مستاجر داده ام بعد از امضای قرارداد میخواهد قرار داد را فسخ کند و ودیعه را بگیرد آیا میتواند به لحاظ قانونی قبل از موعد قرارداد اینکار را کند؟
قرارداد یکساله است
برای فسخ قرارداد چند ماه اجاره را میتوانم نگه دارم؟
آیا پس از اقدام قانونی میتواند قبل از پایان تاریخ قرار داد مبلغ ودیعه را بگیرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود تا قبل از اتمام قرارداد امکان فسخ وجود ندارد مگر اینکه موجبات فسخ قرارداد فراهم گردد.

با توافق صرفا میتواند اقاله را بخواهد. نهایتا تعیین خسارت بادوطرف است یا درضمن قرارداد قید شده است

سلام بر شما
به طور کلی نمی تواند مگر آنکه خیارات را ساقط نکرده باشید و یا تقلبی صورت گرفته باشد و...

سلام
مستاجر نمی تواند قبل از موعد مقرر قرارداد اجاره را فسخ کند مگر با توافق طرفین یا موارد پیش بینی شده در قانون و قرارداد اجاره.

تا قبل از اتمام قرارداد در صورتی که موجبی برای فسخ نباشد فسخ ممکن نخواهد بود

سلام اگر حق فسخ در قرارداد ذکر نگردیده و موجبات ان فراهم نباشد چنین اقدامی نمی توانند انجام دهند

فسخ یک سویه قرارداد اجاره بستگی به مفاد مندرج در قرارداد دارد . به صورت کلی فسخ قرارداد اجاره فقط با توافق موجر و مستاجر امکانپذیر است مگر آنکه در قرارداد ترتیب دیگری مدنظر قرار گرفته باشد .