من از چه طریقی می توانم پلاک و سند خودرو را به نام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۶ #02667238

با سلام
من ۱۱ ماه پیش خودروی پراید مدل ۹۱ را از بنگاه خریداری نموده ام همراه با مبایه نامه و قرار بوده چند روز بعد وکالت تحویل اینجانب بدهند اما با گذشت چند ماه این کار انجام نشده و بعد از پیگیری زیاد متوجه شده ام که صاحب پلاک و سند خودرو در استرالیا می باشد و راه دسترسی به ایشان نداریم من از چه طریقی می توان پلاک و سند خودرو را به نام کنم در ضمن در سال ۹۱ که این ماشین فروخته شده فقط وکالت پلاک را داده و هیچ کدام از خریدارها هم تعویض پلاک نکرده اند . با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .اگر وکالت‌نامه در اختیار دارید با استناد به آن مبادرت به تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک نمایید در غیر اینصورت شکایت فروش مال غیر را مطرح نمایید

در صورت نداشتن سمت فروشنده از جانب مالک > فروش مال غیر
در صورت داشتن ایادی و وکالت فروش > الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک

چنانچه وکالتنامه های نفرات قبلی را در اختیار داشته و سلسله افراد واسط میان شما و مالک اصلی تکمیل باشند میتوانید باستناد مبایعه نامه خود مبادرت به تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک نمایید . در غیر اینصورت ناچار از طرح شکایت فروش مال غیر بر علیه بنگاه خواهید بود تا نامبرده برای جلوگیری از محکومیت خود ، به نحوی مشکل را حل نماید .

مخاطب عزیز

اگر امکان اخذ وکالت دارید آنرا اخذ و اقدام نمایید
در غیر اینصورت به همراه قرارداد و ... طرح شکایت نمایید