رفتن زوجه با فرزند را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۲ #02656287

باسلام
بیست روز پیش زنم را همراه با وسایل شخصی اش و فرزندم امدن و همراه با خانواده اش در شهر دیگری زندگی میکنند زن بنده خودش پیام داده که نمیذارن بیام و به زور میخوان طلاق بدن.
الان بنده چکار کنم؟
با احترام

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام- ابتدا به دفترخدمات قضایی مراجعه نموده وشناسنامه خودرا نیز به همراه داشته باشید با اظهارنامه مبنی بر بازگشت زوجه به منزل وتمکین ارسال کنید ودران قید کنید درصورت عدم رجوع حق ادعا نفقه خود وفرزند را ندارد.اگر باارسال اظهارنامه نتیجه نگرفته اید دادخواست تمکین دهید.

دعوی الزام به تمکین دهید .در صورت ممانعت خانواده زوجه علیه انها شکایت نمایید

سلام
امکان اجبار کسی به طلاق وجود ندارد
اگر ایشان تمایل به زندگی دارند کسی نمی تواند مانع ایشان شود

سلام
تمامی اقدامات و مراحل قانونی بیاد توسط خود ایشان صورت گیرد، لذا اجبار ایشان عاری از مفهوم میباشد.
جهت بازگرداندن ایشان به منزل مشترک، دادخواست تمکین ارایه نمایید.

با سلام
همسر شما عاقل و بالغ هستند و خانواده ایشان نمی توانند مانع بازگشت شوند و از طرفی درخواست طلاق نیز باید از طرفین زوجین انجام شود بنابراین همسرتان مجبور به طلاق نخواهد بود و شما نیز می توانید بابت بازگرداندن ایشان به منزل مشترک مراجعه نموده و بهتر است با صلح وسازش با خانواده همسرتان ایشان را بازگردانید.

چنانچه همسر شما تمایل به جدایی نداشته باشد هیچ کس نمیتواند اورا مجبور به این کار نماید و طبق قانون شما بعنوان همسر ایشان دارای اختیار و اراده می باشید در برابر خانواده همسرتان ولی بهر حال شما میتوانید پس از ارسال اظهارنامه تمکین اقدام به ثبت دادخواست الزام به تمکین خاص وعام نمایید