ادعا میکنه که پول من را به بیت کوین که آدرس کیف پول هست واریز کرده در صورتی که دروغ میگه؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳,۱۷۶ #02577259

سلام
من در فضای مجازی با تبلیغات شرکتی به نام----- ماینر یا -------------- آشنا شدم که در تبلیغ ها زدن درآمد دلاری داشته باشید ماهانه ۲۰ درصد سود کسب کنید شرکت ثبت شده در ایران هستش که دستگاه استخراج بیت کوین اجاره میدهد که دستگاه را هم خودش نگهداری می‌کنه
بنده اقدام به سرمایه گذاری در وب سایتشون کردم و بعد از یک ماه فهمیدم شرکت اصلا دستگاهی برای استخراج بیت کوین نداره فقط مجوز تاسیس دارد بعد اقدام کردم به کنسل کردن سرمایه گذاری و بازگشت سرمایم سایت جوری طراحی کردن که قبل واریز وجه از کاربر رسید دریافت می‌کنه که پولش را دریافت کرده عکس فیلم و گواهی امضا دریافت می‌کنه
حالا شرکت ادعا میکنه که پول من را به بیت کوین که آدرس کیف پول هست واریز کرده در صورتی که دروغ میگه واریز نکردن من ریالی واریز کرده بودم به حساب شرکت پرینت دارم از واریزیم
حال من چطور اقدام به شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی قابل شکایت است.

با سلام. شما میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با مدارکی که دارید، تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کیفری علیه سایت و مسوولین آن اقدام نمایید.

با سلام با توجه به پذیرش شرکت مبنی بر قرارداد سرمایه گذاری با شما می بایست نحوه انتقال به حساب شما یا همان کیف پول شما را دقیقا مشخص و در دادگاه ارائه نمایند و الا شرکت محکوم خواهد گردید

بنام خدا
با سلام
به دادسرای عمومی و انقلاب رجوع فرمایئد و تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکواییه خود را به شرح واقع مطرح سازید و همچنین بعد از مراحل ثبت شکواییه و ارجاع معاونت محترم دادستانی./به شعبه رسیدگی کننده درخواست دهید برای پیگیری امر به پلیس فتا و همچنین کارشناسان حوزه این امر./ تا با جستجوی پلیس فتا به شماره حساب مادر و......و دستگیری عمل اصلی به لطف خداوند./
موعید باشید

با کمال اضهار ادب و احترام

با درود شکوائیه کلاهبرداری اینترنتی را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید.

تحت کلاهبرداری اینترنتی شکایت نمایید

بیت کوین رمز خاضی داره مگر خودت دراختیارش بزاری
بهرحال در خدمات قضایی می تونی شکایت کنی