آیا از طریق دادگاه و بدون وجود ۲۹ نفر ورثه یکی از مالکین مشاعی افراز میگردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۶ #02540852

با سلام و خسته نباشید
اراضی مزروعی مشاعی داریم که داخل طرح ساخت و ساز بنیاد مسکن قرار دارد و سوال کردیم از ارگان ها گفتند : این مختصات قطعا تغییر کاربری به مسکونی میخورد و در اطراف شهر میباشد.مقدار این اراضی کمتر از ۱ هکتار است.
۳ مالک اصلی دارد و هر ۳ نفر فوت کرده اند و مالک مشاعی یکی از این ۳ نفر اصلی ؛؛یعنی ورثه آن ؛ دو خانم دارد و نزدیک به ۲۹ بچه بالغ که ۲ نفر از همین بچه ها فوت شدند.ضمنا ورثه که ۲۹ نفر بچه هستند بهم اعتماد ندارد و برای افراز با ما همکاری ندارند و بهم وکالت نمیدهند ..ما هم که میخواین افراز کنیم دنباله راهکار هستیم، (ضمنا این اراضی بطور کاملا مساوی باید تقسیم گردد.

سوال : چگونه افراز کنیم؟درواقع دادگاه برای ورثه یک مالک مشاعی که همه ۲۹ نفر بهم شک دارند و وکالت بهم نمیدهند آیا میتواند تصمیم بگیرد؟

اراضی به لحاظ قیمتی ارزیابی شده و میلیاردی میباشد.
تشکر و سپاس..

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. هریک از وراث میتواند از اداره ثبت اسناد و املاک محل پس از اخذ گواهی حصر وراثت ،و مدارک لازم تقاضای افراز ملک نماید. اگر قابل افراز باشد افراز خواهد شد والا باید از دادگاه تقاضای دستور فروش ملک و تقسیم وجوه حاصل از فروش زمینها بین وراث نمایید

باسلام
برای افراز به اداره ثبت محل مراجعه نمایید

با سلام یکی از ورثه نیز می تواند اقدام نماید.

سلام یک وارث نیز اقدام نماید دادگاه رسیدگی می نماید ولی ملک قابل افراز نمی باشد یا برای تقسیم ترکه و یا دستور فروش اقدام نمایید