آیا دادخواست عدم اعسار تا اولین جلسه مانع جلب و مسدودی حسابها میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۳۲۲ #02364061

سلام
مقداری پول طلب دارم و طرفم رفته عدم اعسار زده و تا اولین جلسه رسیدگی عدم اعسار یک ماه فرصت مانده.
آیا تا این یک ماه طرف میتواند رفع مسدودی حساب هایش اقدام کند یا مانع جلبش شود؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی بالاجبار باید مختصری ابتدا توضیح بدم خدمتتان و پاسخ خود را از مطالب دریافت بفرمایید .
در قانون شخص بدهکار یا مدیون به مبلغی محکوم میگردد و بدهکار به حاطر عدم توانایی در پرداخت /(دادخواست اعسار میدهد -(-اعسار به معنی نداری و نیازمند بودن مالی ست که شرخ فراوان دارد که بنده وارد بحث نمیشوم چون الزامی نیست ) حالتی از اعسار نیز چنین است که در دادگاه شخص مدیون از دادگاه استعانت میطلبد مبنی براینکه طلبکار در خالت نداری و نیازمندی مطالبه کرده و این یاری طلبیدن دادگاه توسط مدیون منجر به صدور حکم بر اساس تقسیط میشود .. حال جنابعالی فرمودید دادخواست عدم اعسار..... : این مقوله زمانی تقدیم دادگاه میشود که وقتی مدیون دادخواست اعسار داده و دائن یا طلبکار به مخالفت قیام کرده و اعلام عدم عسریت مدیون را با دلایل خاصه اعلام میکند و نیازی به دادخواست ندارد و در قالب دفاع صورت میگیرد .لذا اکنون بنده با سوالی مواجه هستم از جانب حضرتعالی که دادخواست عدم اعسار میتواند موجب رفع مسدوذدی حساب و یا مانع جلبش شود ؟ که با توضیخ فوق چنانچه صحت کلام بر آن باشد معنایش میشود اینکه بدهکار رسما اعلام نموده که جلبش کنند و حسابهایش را مسدود نمایند .. و نهتنها مانع نخواهد شد بلکه در صورت عدم پرداخت فوری ، جلب و زندانی خواهد شد ..

اما در ذهن بنده چنین تصور است که منظور شما از این مطلب : تقدیم دادخواست اعسار و این اقدام دارای چه تبعاتیست : که عرض میشود : با تقدیم صورزت کل اموال و استعلام از مراجع ذیصلاح مبنی بر داشتن اموال منقول و غیر منقول با پذیرش دادخواست اعسار جلب از بدهکار برداشته میشود و مورد حسابهایش نیز که مشخص است . اگر موجودی باشد که کفاف بدهی را بدهد توقیف و در عکس موضوع کلا مسدود نخواهد شد
نتیجه : در صورت پذیرش ذاذخوئاست اعسار از طرف دادگاه جلب موقتا ساقط و تا قطعیت حکم باید صبر کنید و چنانچه رای به اعسار صادر شود کلا جلب متوجه ایشان دیگر نخواهد شد ولو با عدم پرداخت بدهی و تا زمان کسب مال ایشان هیچ موردی برای جلب نخواهد داشت ولی اگر محکوم به اعسار و تقسیط گردد در صورت عدم پرداخت اقساط میتوانید جلب نمایید .. .. امیذوارم مقصود شما رو بیان کرده باشم