در حال حاضر زوجه از رابطه زناشویی آسیب روانی و جسمانی شدید دیده؛ راهی برای درخواست طلاق هست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۴۵ #02363789

باسلام؛
دختر خانمی بر خلاف میل باطنی خود و به زور خانواده خود و خانواده پسر، سر سفره عقد رفته و اکنون عقد شده‌اند (بدون وکالت طلاق).

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر .برای طلاق باید بتوانید عسروحرج خویش رااثبات نمایید توصیه میکنم از مشاوره خانواده کمک بگیریدبرای حل مشکلتون

بادرودوسلام برای طلاق باید عسروحرج خودرا احرازواثبات نمایید.

اثبات اکراه در عقد و آسیب های وارده نیاز به دلیل دارد .

برای طلاق باید بتوانید عسر و حرج خویش را ثابت نمایید

درود
طلاق از سوی زوجه مستلزم اثبات عسر و حرج می باشد.

با درود اکراه در ازدواج مطابق آنچه در سوال آمده است قابل اثبات نیست، باید دید زوجه با چه شرایطی روبه‌رو است شاید بتوان موجبی برای اثبات عسر و حرج زوجه یافت.

باسلام
دادخواست طلاق بدلیل عسروحرج به دادگاه تقدیم نمایید