آیا میتونم بدون طلاق از زن اولم اسم زن دومم رو تو شناسنامم ثبت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۷ #02350970

سلام .دوساله که زنم رفته الان هم نفقشو میدم هم مهریشو به صورت اقساط. الان ازدواج مجدد کردم ولی تو شناسنامم ثبت نشده .

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بدون اجازه همسر دوم نمی شود و گرنه برای ایشان شرایط طلاق ایجاد می شود‌ داشتن شرایط شما باید بررسی شود

سلام بله می توانید ثبت نمایید

با سلام
برای ازدواج دوم یا بایستی رضایت همسر اول را داشته باشید یا حکم دادگاه برای تجدید فراش .

جهت ثبت رسمی ازدواج مجدد و قید آن در شناسنامه باید اذن همسر اول را داشته باشید یا از دادگاه تجویز ازدواج مجدد را بعلت عدم تمکین همسر اول بخواهید.

ثبت ازدواج دوم بدون طلاق از همسر اول مستلزم اذن همسر اول یا اذن از دادگاه است

با سلام. تحت شرایطی منجر به مجازات کیفری خواهید شد. حتما باید یا زوجه اول را طلاق دهید یا از ایشان اجازه بگیرید. ضمنا در صورتی که ازدواج دائم دوم را ثبت نکنید خود یک جرم جداگانه محسوب می‌شود.

برای ثبت ازدواج دوم یا باید اجازه همسر اول را داشته باشید یا از دادگاه مجوز اخذ نمایید .