شخصی از او بعنوان کلاهبرداری شکایت کرده و متاسفانه حساب بنده توقیف شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۴ #02346467

با عرض سلام و تقدیم احترام؛ یکی از دوستانم مبلغ ۱۹۹ میلیون به حساب بنده واریز کرده بعنوان خرید یک قطعه زمین بنده در ولشت کلاردشت که البته هدفش کمک به بنده بوده و از حساب خودش و از طریق بانک به حسابم واریز شده و الان شخصی از او بعنوان کلاهبرداری شکایت کرده و متاسفانه حساب بنده به اندازه ۱۹۹ میلیون توقیف شده است،چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
بایستی در پرونده ایشان بعنوان شخص ثالث اعتراض نمایید و مدارک فروش زمین راارائه نمایید و درخواست رفع توقیف وجه را بنمایید .

مبلغی که به حساب شما واریز شده در واقع مال ناشی از جرم بوده است و به همین دلیل توقیف شده.

با توضیحات فوق مبلغ مسدودی متعلق به دوست شما بوده که در حسابتان توقیف گردیده و بدیهی است تا زمان تعیین تکلیف وجه مذکور قادر به برداشت آن نمی باشید .

سلام ، مدارک مبایعه زمین رو ببرید به دادسرا یا دادگاه رسیدگی کننده به جرم تا در صورت اثبات ادعای شما ، حساب رو رفع توقیف کنند

با سلام
بنا به تشخیص دادگاه ، دوست شما اقدام به فرار از دین نموده و مبلغ فوق الذکر را به حساب شما واریز نموده تا در صورت مطالبه وجه از سوی شاکی ، این مبلغ در حساب ایشان توقیف نگردد .
شما میتوانید این مبلغ را به حساب دادگستری واریز و اخذ رسید نمایید تا رفع مسدودی گردد