آیا من باید پول پارکینگ کامل زیر سقف را پرداخت کنم یا نصفه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #02263538

باسلام ابن جانب ۸ ماه پیش یک اپارتمان نوساز با پارکینگ خریداری کردم و در قلنامه نوشته شد که پارکینگ را توافقی بدهد حالا بعد از ۸ ماه سند اماده شده و به من پارکینگ نیمه مسقف داده شد. یعنی نصف زیاد ماشین بیرون سقف درون حیاط میباشد و در سند نیز ذکر شده که نصف ان بدون سقف میباشد و صاحب ملک پول پارکینگ را کامل میخواهد.
باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پوزش پاسخ فوق ناتمام ارسال شد.
در ادامه
تقاضای تامین دلیل ارایه دهید

درود. نسبت به تعهد ارایه پارکینگ به شما اقدام شده است. اما در خصوص " شرط تحویل با توافق"

سلام و ارادت
جهت مشخص شدن ارزش پارکینگی که به شما تحویل شده است میتوانید تقاضای تامین دلیل و بررسی توسط کارشناس رسمی نمایید .