آیا اعیانی مغازه منظور دیوارهای ۳ گوشه مغازه به علاوه سقف مغازه و مصالحی که در ساخت اعیانی مغازه بکار رفته متعلق به مالک می باشد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۷۸۵ #01818973

با سلام خدمت یکایک وکلای میهنم
ما در سال ۱۳۷۸ سه باب مغازه با مجوز شهرداری در قسمت حیاط منزل احداث نمودیم که هر سه باب سر خانه بوده و همگی با مسکونی خانه دارای یک سند تک برگ بوده که دو‌باب آن را سرقفلی اش را واگذار نموده ایم،میخواستم بدانم در بحث سرقفلی مغازه آیا اعیانی مغازه منظور دیوارهای ۳گوشه مغازه به علاوه سقف مغازه و مصالحی که در ساخت اعیانی مغازه بکار رفته متعلق به مالک می باشد یا متعلق به مستاجر سرقفلی دار؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سرقفلی به مستاجر پرداخت می‌شود...

سرقفلی حقی است بسود مستاجر و مستاجر مالک منافع ملک است، بقول عوام( هوایی) آن و سرقفلی شخصیت مستقلی ندارد. اعیانی بطور کلی موضوع حق موجر ( مالک) است، توجه داشته باشید مالک سرقفلی در اصل همان مستاجر است، اما دارای حقوقی مازاد بر مستاجر فاقد سرقفلی

درود صرفا سرقفلی متعلق به مستاجر است

سلام
صرفا سرقفلی متعلق به مستاجر است

با درود صرفا سرقفلی متعلق به مستاجر و اعیانی متعلق به مالک میباشد

هرقسمتی از مغازه ها که اعیانی قلمداد میگردد مربوط مالک بوده، و سرقفلی مغازه به مستاجر تعلق میگیرد.

با سلام
سرقفلی متعلق به مستاجر و اعیانی متعلق به مالک میباشد