ناشزه بشه بعد دو سال میتوننه دادخواست بلاتکلیفی و عسرو حرج بدهد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۸۳۳ #01762522

با سلام و احترام بنده ۳۵ ساله هستم و همسرم ۳۲ ما زود ازدواج کردیم به پسر ۱۵و دختر ۱۱ ساله داریم که پسرم جزو استعداد هی درخشان می‌باشد مشکل ما از وقتی شد که خواهر زن بنده شروع به ادامه تحصیل در رشته حقوق کرد از آن روز بعد بنده و چند خانواده موس آزمایشگاهی شدیم یکبار با دخالتشان کارمان به دادگاه کشید و حکم عدم تمکین گرفتم و ایشان کاری نتوانستند از روزی که پدر بنده وکالت تام به خاطر بیماری به بنده داد تا کارهای ملکی و غیره انجام دهم به همسرم به شوخی گفتم همه چیز را به نام من کرد که املاک زیاد و مبلغ بالا بود از آن روز با اطلاعات غلط و دخالت خواهر زنم اخلاق همسرم عوض شد یه روز که دیر آمد وهر چه من دخترم زنگ زدیم گوشی را جواب نداد بعد از آمدن گفت گوشی هنگ کرده بود فردا براش یه گوشی ۱۵ملیونی خریدم که کوبید به دیوار و شکست و با یه دعوای سوری ترک منزل کرد و مهریه رو گذاشت اجرا حال چون یک
عدم تمکین گرفتم مهریه هم چیزی عایدش نمیشه پدر بردم محضر صلح نامه عمری تنظیم کرد به نام پسرم و مادرم خودم هم همان زمان سه پیش انتقال دادم به نام مادرم حالا سوال من اینه ناشزه بشه بعد دو سال میتوننه دادخواست بلاتکلیفی و عسرو حرج. و تبصره گوناگون لاضرر و ازاین مسایل بده یا بهتره دادخواست پس بگیرم همین جور بمونه خونه پدرش نفقه هم میزم به کارتش که خونه جا مونده و خبر نداره هر چی فکر میکنم ناشزه کردن همسرم به غیر از نفقه که چیزی نیست سودی نداره من هم زن بگیر نیستم در مقابل این بی وفایی که ۲۰ سال تو رفاه کامل زندگی کرده الان منو با فرزندم رها کرده چیکار کنم

مشاوره حقوقی طلاق
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت مهریه باید پرداخت شود.

با درود توجه داشته باشید بهتر است الزام به تمکین را بگیرید.
موضوع مهریه هم از حقوق مالی ذاتی زوجه هست و بر ذمه شما است

با سلام مطالبه مهریه حق زوجه است و ارتباطی به تمکین ندارد شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید در اینصورت زوجه حق نفقه نخواهد داشت

با سلام
با توجه به فرمایشات جنابعالی امکان عسر حرج به سبب عدم تمکین محرز دانسته نمی‌شود، بهتر است الزام به تمکین را بگیرید.
موضوع مهریه هم از حقوق مالی ذاتی زوجه هست و بر ذمه شما و ربطی به بحث طلاق ندارد.

موفق باشید

بهتر است الزام به تمکین را دریافت نمایید

بله همسرتان با این شرایط میتواند دادخواست طلاق عسر و حرج بدهد.

با سلام
به صرف عدم تمکین زوجه و با توجه به عدم ازدواج مجدد زوج، دادگاه عسر و حرج را محرز نمی داند. اگر شما ازدواج مجدد کنید، بعد از گذشت چند سال احتمال صدور حکم طلاق وجود دارد.
مطالبه مهریه حق زوجه است و ارتباطی به تمکین ندارد.

موفق باشید