نحوه ارسال مدارک و مستندات در زمان دادخواست تامین دلیل چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۳۸ #01669074

سلام
من میخوام برای سرقت ادبی و کپی رایت دادخواست تامین دلیل جهت کارشناسی بدم. از یکی از وکلای اینجا مشاوره برخط گرفتم ولی یادم رفت بپرسم که آیا مدارک مثل صفحات کتاب خودم و صفحات سایتی که سرقت ادبی درش انجام شده و اسکرین شات ها رو باید هنگام مراجعه به دفتر قضایی تحویل بدم یا این ها رو بعدا خود کارشناس باهام هماهنگ میکنه و ازم میگیره؟
میشه مدارک رو در سی دی ذخیره و به عنوان ضمیمه تامین دلیل به دفتر خدمات قضایی تحویل داد؟
ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید.

بادرودوسلام هرمدرکی دارید ضمیمه دادخواست نمایید.

فرقی ندارد بهتر است مدارکتان را در چند نسخه اماده کنید تا در هر مرحله همراه خود داشته باشید

تو دفتر خدمات قضایی پیوست دادخواست کنید

سلام بر شما .مدارک شما در زمان دادخواست اسکن شده و پیوست میشود و اصل مدارک تحویل خودتان میباشد که در زمان کارشناسی باید بهمراه داشته باشید .موفق باشید

سلام
هر مدرکی دارید پیوست دادخواست نمایید

سلام: فرق زیادی نمی کند، هم در موقع تقدیم دادخواست می توانید ارائه نمائید و هم تقدیم کارشناس محترم دادگستری تقدیم بنمائید، تا کارشناس پس از ملاحظه اقدام به تنظیم و ارائه نظر خود به دادگاه محترم گردد. و همه مدارک را هم با آن ضمیمه پرونده بنمائید.