شکایت از کارفرما چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۱ #01298073

سلام من از کارفرما بابت بیمه و حقوق معوقه شکایت کردم فقط چون سیم کارت اصلیش بخاطر اینکه خانمش مهریه شو گذاشته بود اجرا مسدود بوده و الان بعد شکایت متوجه شدم مشکلش حل شده و سیم کارت آزاده یه سیم کارت به اسم ینفر دستش بوده مجبور شدم اون شماره رو تو شکایت قید کنم و الان که فهمیده شکایت کردم خط خاموش کرده میخواستم بدونم امکانش هست شماره جدید که به اسم خودش هست در واقع خط اصلیش هست به اداره کار بدم چون رفتم تو سایت امکان اصلاح وجود نداشت الان باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. مشکلی نیست. حضورا به اداره کار مراجعه نمایید و اعلام کنید قصد اصلاح مشخصات اعلامی را دارید.

با درود همان آدرس.و مشخصات اعلامی کافی است به واحد ابلاغ موضوع را اعلام دارید

باسلام
دوست عزیز به اداره کار مراجعه کنید و تقاضای اصلاح مشخصات کارفرما رو طی لایحه ای (طبق توضیحاتی که دادید) ارائه کنید .