در صورتی که متهم شاهد بیاورد حکم دادگاه چگونه میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۳۴ #01215126

حدود یک ماه قبل پسر بنده توسط سه نفر مورد خفت گیری قرار گرفته و انها با پس از کتک کاری و ایجاد جراحت و سرقت گوشی موبایل فرار کردند حالا پس از ۳۵ روز و دستگیری متهم و عدم اقرار به جرم توسط وی ( چهره وی توسط پسرم قبلا در تشخیص هویت شناخته شده است) و نیز عدم وجود شاهد از سمت بنده تکلیف در دادگاه چیست؟

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اقرار به فرض واقعی بودن منشا صدور رای خواهد بود

اقرار در پلیس آگاهی دلیل بر مجرمیت متهم صادر می شود

اقرار در پلیس آگاهی دلیل بر مجرمیت متهم صادر می شود و عموما در چنین جرائمی شخص محکوم میگردد

بسمه تعالی. در فرض سوال مذکور. با تشخیص هویت شخص ضارب توسط پسر شما عموما رسیدگی از طریق ارجاع. به اداره آگاهی و بازجوییهای لازم به اداره آگاهی مراجعه و ساعت و تاریخ دقیق زمان حادثه و دادن مشخصات دقیقتری شاید موفق به نتیجه مطلوبی شوید لذا تنها راه استعانت از اداره آگاهی و اخذ اطلاعت و تشخیص جرم شاید امکانپذیر گردد.
راه دوم در نزدیکترین مکانی که به محل وقوع بوده مراجعه و با احتمال تصویر برداری در زمان وقوع جرم و شاید برداشت تصویر بتوانید نتیجه را حاصل کنید
راه سوم. استشهاد از اهالی محلی و تایید تصویر ضارب نیز شاید مشکل مرتفع گردد.
و آخرین راه ردگیری گوشی توسط همیاب۲۴ و موقعیت های مکانی که کوشی در آن محلها بوده

دادگاه تحقیق ادامه می دهد تا به نتیجه ای برسد والی اگر شما دلیل ومدرکی واماره ای نتوانید به دادگاه ارایه دهید منع تعقیب صادر می کند.

با سلام
اقرار در پلیس آگاهی دلیل بر مجرمیت متهم صادر می شود و عموما در چنین جرائمی شخص محکوم میگردد