اگه تبرئه شده چرا جلب به دادرسی داده شده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۰ #01191233

سلام همسر من یه پرونده داره در دادسرا که در متن اطلاع رسانی ها نوشته نسبت به شکایت ......علیه......فاقد وصف جزائی جلب به دادرسی صادر شد
قبلا نوشته بود به اتهام کلاهبرداری و فروش مال غیر ولی العان فاقد وصف جزائی هستش پرونده از دادسرا به دادگاه رفته این متن نوشته شده اگه تبرئه شده چرا جلب به دادرسی دادن برای همسرم هم تا به حال ابلاغیه‌ای برای حضور در دادگاه نیامده

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

می بایست متن صادره بررسی شود، ممکن است در خصوص یک اتهام ایشان منع تعقیب و در خصوص دیگری جلب به دادرسی صادر شده باشد

احتمالا موارد اتهامی چند فقره بودن نسبت به یکی جلب به دادرسی صادرشده

باسلام بدون مشاهده متن ابلاغیه دقیق نمی توان اعلام نمود به منظور دادگاه چه چیزی بوده است ولی به احتمال زیاد پرونده همسر شما دو قسمت بوده نسبت به یک قسمت جلب به دادرسی صادرگردیده ونسبت به یک قسمت منع تعقیب

سلام این متن در تناقض هست بهتر است تصویر متن ارسال شود یا از طریق سایت نسبت ب اخذ مشاوره اقدام نمایید تا مشاوره و راهنمایی کاملتری صورت گیرد

با سلام ؛ احتمالا اشتباهی در تایپ صورت گرفته است ؛ جهت پیشگیری از مشکلات بعدی ؛ به شعبه صادرکننده قرار مراجعه کنید

درود
بدون مشاهده عین مطالب موجود در متن قرار صادره، نمی توان اظهارنظر کرد