اثبات ایجاد مشکلات روانی توسط والدین از طریق قانون چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۲۷ #01164985

سلام وقتتون بخیر، خانم سی ساله شاغل هستم که طلاق گرفتم و پدرم اجازه ادامه اشتغال بهم نمیدن بعد از طلاق، بهم میگن که می‌خواهی صیغه بشی و آبروی من رو ببری و باید کاملا تو خونه بمونی تا دوباره ازدواج کنی!!!!!!
پدرم مبتلا به مشکلات روانی هست، به نظر خودم پارانوئید دارن از بچگی دائم من رو کتک زدند و من برای خلاص شدن از دست ایشون ازدواج کردم از ابتدا....
حالا میخوام مستقل زندگی کنم و میدونم که میان دنبالم و آبروریزی می‌کنند محل کارم، قصد دارم ازشون شکایت کنم و توسط پزشک قانونی ثابت کنم ایشون مشکلات روانی زیادی رو بخاطر سورفتارها و کتک در من ایجاد کردند، دوبار از ترس رفتارهاشون خودکشی کردم که مدارک یک مورد در بیمارستان موجوده ( البته در بیمارستان گفتم اشتباهی دارو خوردم و قصد خودکشی نداشتم اما پلیس اومد و یک صورت جلسه ای رو نوشت و رفت). همچین چیزی قابل اثبات هست؟
تحت چه عنوانی ازشون باید شکایت کنم و از کجا شروع کنم شکایتم را؟
ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
میتوانید بصورت مستقل زندگی نمایید و ایشان فقط عنوان پدری دارند نمیتوانند در خصوص زندگی شما تصمیم گیری نمایند

با سلام
اولا شما میتوانید بصورت مستقل زندگی مجزا داشته باشید
دوما در صورت فحاشی و ضرب و جرح یا هر مورد دیگری میتوانید با تماس با پلیس ۱۱۰ صورتجلسه تنظیم و بر علیه پدر اقدام قانونی نمایید
سوما برای اثبات بیماری پدر بایستی از طریق مراجع قضایی و با معرفی پدر به پزشکی قانونی اقدام گردد .

درود بر شما دادخواه گرامــی
..۱دادخواست نفقه ۲شکواییه آزار و اذیت و...
🔵برای اثبات بیماری پدر مسیر سختی رو درصورت صحت و سقم گفته هاتون در پیش خواهید داشت. برای رفع این مشکل میتونید باثبت درخواست نفقه وشکواییه کیفری ضرب وشتم واذیت وآزار اقدام اساسی بعمل بیارید. ضمن اینکه هم بلحاظ قانونی ونیز بلحاظ شرعـــی وعرفی شما فردی مستقل و آزاد هستید. با اختیار کردن مسکن و یک محوا خودتون رو ازاون منطقه دور نگه دارید. چنانچه پدر مداخله کردند به مشورت بالا عمل کنید. در دعوی نفقه یا باشما بصلـح میرسند یا خیر، توسط کارشناس دادگستری میزان ومقدار نفقه تون معلوم خواهدشد. سپاس

سلام
شما میتوانید زندگی مستقل داشته باشد
در صورت ایجاد مزاحمت شکایت کنید

سلام باید جدا شده و مستقل زندگی کنید اما اگر ایشان به شما آسیب رساندند با نظریه پزشکی قانونی میتوانید شکایت کنید.

ماده ۱۲۱۰ قانون مدنی، بلوغ را اماره رشد قرار داده است و بیان میکند که “هیچ‌کس را نمی‌توان بعد از رسیدن به سن بلوغ به عنوان جنون یا عدم رشد، محجور نمود مگر آن‌ که عدم رشد یا جنون او ثابت شده باشد.
یعنی شما به سنی رسیده اید (ومهمتراینکه ازدواج کرده و متارکه کرده اید)که پدر شما اجازه ندارد که شمارا محجور نماید و اجازه ارتباطات اجتماعی را از شما بگیرد.ودرخصوص ازدواج چه موقت ویا دائم نیازی به اجازه پدرندارید. واگر مورد آزار و اذیت و یا ضرب وشتم قرارگرفته اید میتوانید ازطریق دادسرا شکوائیه کیفری با همین موضوع تنظیم نمایید.
اثبات جنون و یا داشتن بیماری روانی پدر برای شما مشکل خواهد بود وبهترین راهکار برای اینکه اجازه اشتغال بشما داده نمیشود این است که درخواست نفقه را ثبت نمایید.
پس:
۱-ثبت شکوائیه کیفری ضرب وشتم وآزار و اذیت
۲-ثبت شکایت نفقه درمراجع قضایی:{در رابطه با تعیین میزان نفقه دو راه حل وجود دارد:

پدر و فرزند با هم به توافق می‌رسند
کارشناس میزان نفقه را تعیین میکند.

شمامیتوانید منزلی تهیه نموده ومستقلا زندگی کنید