اعاده حیثیت و مطالبه غرامت به دلیل تهمت به گرفتن رشوه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۰۶۷ #01142511

سلام،بابت اعتراف شخصی علیه اینجانب مبنی بر پرداخت رشوه مدت 2 سال است که درگیر دادگاه بوده و مدت 6 ماه نیز هست که از کارمندیم معلق شده ام . شخص اعتراف کننده در نزد ضابط قضایی به دروغ اعتراف پرداخت رشوه در حق اینجانب را بدون ارایه هیچگونه مدرک یا شاهدی انجام و در جلسات دادرسی بعدی نسبت به رد اعتراف خود اقدام ولی اینجانب علیرغم تکذیب امر و عدم قبول ادعای اولیه ایشان در تمام بازپرسی ها از پست اداری خویش عزل و در حال تعلیق بدلیل دریافت رشوه هستم. سوالی که دارم این هست که در صورت محکومیت یا عدم محکومیت اینجانب می توانم نسبت به شکایت علیه ایشان و اعاده آبروی بر باد رفته خویش و نیز درخواست غرامت مالی بابت خسارت مدت تعلیق و وکیل و نیز سایر صدمات مالی و تالمات روحی خویش اقدام نمایم؟ در صورت مثبت بودن پاسخ دقیقا چه شکایتی(اعاده حیثیت ، افترا و ...) را باید علیه ایشان یا ضابط قضایی بنمایم ؟سپاسگزارم

مشاوره حقوقی اختلاس
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بدون دلیل امکان محکوم شدن وجود ندارد

با سلام
اگر هیچگونه مدارک و شواهدی دال بر اثبات جرم منتسب به شما نباشد شکایت ایشان رد خواهد شد و شما نیز در صورت داشتن شرایط لازم میتوانید جهت اعاده حیثیت اقدام نمایید

وقتی شاهد هیچ مدرکی وشاهدی ندارد . ادعای رشوه ردمیشه
اعاده حیثیت شماهم رد میشه . چون شرایط خاصی دارد و شامل شما نمیشه و شما ادعا حییثیت کنید

با سلام و احترام
وقتی شکوائیه او رد شد
شما سپس دادخواست اعاده حیثیت داشته باشید

سلام باید اسنادی ارائه دهد که شما رشوه گرفتیداگر اسناد محکمه پسندی ارائه ندهد رد میشود ونیازی به شکایت شما نیست
شما میتوانیداعاده حیثیت کرده و جبران خسارت خودرا بخواهید

وقتی شاهد هیچ مدرکی وشاهدی ندارد . ادعای رشوه ردمیشه
اعاده حیثیت شماهم رد میشه . چون شرایط خاصی دارد و شامل شما نمیشه

بله به دلیل داشتن سوء نیت و اثبات آن میتوانید برای شکایت علیه ایشان و مطالبه خسارت وارده در صورت عدم محکومیت اقدام کنید. شکایت افترا.