نحوه محاسبه خسارت زمین به وسیله متصرف،در مواردی که مالک خارج از کشور است،به چه شکل است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۴۱ #01074028

سلام خسته نباشید و خدا قوت
بنده یک زمینی دارم که مالک آن در خارج کشور و فردی دیگر آن را تصرف کرده و قولنامه ما عادی است،
اگر شکایت خسارت از مالک بکنم،
چگونه خسارت محاسبه میشود اگر مالک اصلی ملکی در ایران داشته باشد؟
قیمت الان ملک ۵۰۰ میلیون است اما قدیم با ۶۰ هزار خریداری شده است.
ممنون میشم پاسخ بدید.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما حق طرح دعوی علیه مالک قبلی ندارید . فقط می توانید با اثبات مالکیت خود از علیه متصرف دعوی خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را مطرح کنید . اگر قبلا خورتان متصرف بوده اید و بعدا شخص جدید آن را از تصرف شما خارج کرده ، تصرف عدوانی هم محقق شده است .

با سلام
قولنامه عادی شما معتبر است
و شما مالک زمین محسوب می گردید
و می توانید علیه متصرف دعوای تصرف عدوانی و اجرت المثل طرح کنید که با توجه به نظر کارشناس این مبلغ تعیین می گردد

سوال شما بسیار مبهم است

اجرت المثل ایام تصرف به تعداد سالهایی که به صورت غیر قانونی تصرف شده است توسط کارشناس رسمی دادگستری منتخب دادگاه محاسبه می شود.