طلاق خلع چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۴ #01027770

باسلام...
ایا این درسته که زن میتونه با بخشش قسمتی از مهریه خودش ، بره دادگاه و خودشو مطلقه کنه؟
اونم توی دوران عقد و درصورتی که هنوز زندگی مشترک تشکیل نشده با هم ناسازگار بشن و دختره بگه طلاق میخوام مهریه شم ۱۰۰ سکه ست مدخوله ست حالا بخواد بگه ۵۰ سکه شو میبخشم و دادخواست طلاق بده.
آیا میشه؟
لطفا توضیح بدید..
ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله زوجه میتواند با بخشیدن تمام یا بخشی از مهریه خود در صورتی که زوج موافقت نماید درخواست طلاق کند در غیر این صورت باید بتوانید عسروحرج خود را اثبات نمایید

با سلام طلاق حق مرد است و صرف بخشش مهریه از سوی شما به واسطه کراهت از زوج مجوزی برای صدور حکم طلاق نمی باشد بلکه دراین حالت زوج باید بپذیرد
در حالتی که زوج راضی به طلاق نباشد شما باید شرایط عسر و حرج داشته باشید (مثلا محکو میت ،اعتیاد، بیماری زوج را اثبات کنید البته هرکدام از این موارد شرایط خاصی دارند یعی صرف هرمحکومیتی و یا بیماری عسر و حرج نمی باشد)
اما شما در این فرض حق حبس دارید یعنی می توانید مطالبه مهریه کنید و عنوان نمایید تا تماما مهریه را نگیرید از شوهر تمکین نمی کنید ودر این حالت ناشزه نمی باشید و زوج مجبور به پرداخت نفقه هم می باشد در این مواقع زوج حاضر به پذیرش شرایط جهت طلاق می باشد

سلام
زن می تواند با بخشش تمام یا قسمتی از مهریه در صورتی که مورد موافقت شوهر قرار گیرد درخواست طلاق دهد.