اگر شکایت بکنم دادگاه تهران برگزار میشه یا نه شهرستان خودمون؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #00952334

سلام وقت بخیر
بنده از نمایندگی که همیشه باهاش کار میکنم سقف کشسان سفارش دادم ولی در سفارش آخری که به ایشون داشتم جنس رو بعد از کلی دور داد برای بنده ارسال کرد ولی همه اشتباه چاپ شده بود و گفت که برای بنده بفرست که پول جنس رو به حساب واریز کنم بنده فرستادم ولی الان حدود یک ماه هست که به حساب بنده واریز نمیکنه میخواستم ببینم اگر شکایت بکنم دادگاه تهران برگزار میشه یا نه شهرستان خودمون ممنون میشم راهنمایی بکنید
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این موارد دادگاه صالح ، دادگاهی است که در حوزه قضایی ان اقدام به تنظیم قرارداد نموده باشند اگر شما قراردادی برای این امر قید نموده اید محل قرارداد صلاحیت رسیدگی خواهد داشت و اما اگر از طریق فضای مجازی مبادرت به این معامله نموده باشید میتوانید از شهر خود اقامه دعوی را مطرح نمایید

سلام و درود، در مورد قراردادهای شرکت های بازرگانی مطابق قانون می توانید در محل نمایندگی ، محل تعهد(قرارداد) ، محل تسلیم کالا و یا محلی که پول پرداخت می گردد اقدام نمایید؛ در این مورد شما قرارداد را به دلیل تخلف از شرایط قرارداد فسخ نموده اید و در محل فسخ(شهر خودتان) نیز امکان اقامه ی دعوا وجود خواهد داشت؛ موفق باشید.