همسر من مشکل ناباروری دارد میتونم جدا شوم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۳۱ #00935674

فروردین۹۶ عقد کردم و اقدام به باروری اما شوهرم مشکل داشت اسپرم صفر و مشکل ژنتیکی کلاین فلتر داشت دو سری ای یو ای کردیم از برادرش اسپرم گرفت بازم نشد.من واقعا نمیتونم هر ماه کلی داروی هورمونی بخورم و درد بکشم و باز مشکل در زندگی داشته باشم و همسر من دست به زن هم دارد کتک میزند....میخواستم بدونم میتونم جدا بشم از همسرم؟؟چه مدت طلاقم طول میکشه تا کامل تموم بشه؟؟شوهرم میتونه بگه طلاق نمیدم و هی طول بده دادگاهو؟؟؟هزینه ی این پرونده ی طلاق چقدر است؟؟و مهریه و نفقه و حقوق کار کردن این مدت من در خانه ی او به من چطور باید بدهد؟؟همه ی این موارد قسط بندی میشود؟هزینه ی به اجرا گذاشتن مهریه و نفقه چقدر میشود؟؟کار همسر من مرغ و ماهی است گردش حسابس زیاد است در روز شاید ده میلیون باشد یا بیشتر..ماشین یا خونه به نام خودش ندارد به نام برادراش خریده از اول.شماره حساب های بانکیشو ندارم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر بتوانید ناباروری را مستند ب مدارک پزشکی،نظر متخصصین و...ب اثبات برسانید می‌تواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی و موجبی برای تقاضای طلاق باشد

در صورت اثبات ناباروری حق طلاق دارید.

سلام و عرض ادب
کلیه حقوق مالی شما باید پرداخت شود. با استناد به مدارک پزشکی از مصادیقی است که میتوانید دادخواست طلاق دهید

با سلام با توجه به توضیحات بعله شما می توانید با پیوست مدارک پزشکی ناباروری همسرتان دادخواست طلاق بدهید و تمام حق و حقوق مالی شما نیز قابل دریافت از زوج هست و اموال و حساب های آن نیز استعلام می شود و نیاز به شماره حساب از جان شما نمی باشد

شما میتوانید به استناد مدارک پزشکی بخاطر ناباروری همسرتان جدا شوید و درخواست طلاق بدهید تمامی حقوق مالی به شما تعلق میگیرد تمامی اموال ایشان استعلام میشود

با پرداخت تمامی حقوق مالی امکانپذیر است.

با درود به علت ناباروری طلاق از جانب شما منعی ندارد از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست خود را ثبت کرده و همچنین تمامی حقوق مالی شما طبق قانون باید پرداخت شود