یکی از آنها می گوید سهمش را نمی فروشد، آیا ما می توانیم بدون امضاء و رضایت این یک نفر سند را به نام خواهرمان بزنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۷ #00909464

با سلام
ما منزل پدری خود را به خواهر کوچکترمان که قبل از وفات مادرمان در بخشی از آن ساکن بود با توافق و رضایت همه وراث به قیمت توافقی با تمام تجهیزاتش طی نوشته ای که به امضای همه وراث رسیده فروخته ایم و خواهر کوچکتر سهم همه خواهرها و برادرها را بجز یکی از برادرها پرداخت کرده ولی یکی از برادرها پشیمان شده و می گوید سهمش را نمی فروشد. آیا ما می توانیم بدون امضاء و رضایت این یک نفر سند را به نام خواهرمان بزنیم؟ در ضمن انحصار ورثه هم انجام شده.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون شرکا می‌توانند در خصوص مال مشترک هر تصمیمی اتخاذ نمایند بنابراین نارضایتی بعدی برادر با وصف واگذاری قبلی به خواهر ، تاثیری بر موضوع ندارد چون قبلا در خصوص سهم خودش اراده بر واگذاری به خواهر نموده است و عملی نیز شده است.
بنظرم تقسیم نامه ای که بین وراث تحریر نموده اید معتبر است البته مگر اینکه بین وراث صغیر یا محجوری باشد که لازم هست امر تقسیم در دادگاه حتما انجام شود

قادر به انتقال سهم وراث به غیر از فرد ناراضی به نام خواهرتان خواهید بود .