اون طرف می‌تونه دوباره ادعا کنه که بخواد از من پول بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۸ #00901946

سلام
من از کسی به مقدار ۸۰ میلیون تومن ‌پول گرفتم بعد به دست نوشته معمولی با امضا دادم بهش حدود یک ماه بعد مبلغ پول رو دادم بهش ولی یه کارت دیگه با یه اسم دیگه بهم داد که واریز کنم به اون کارت و واریز کردم ولی یادم رفت نوشته رو ازش بگیرم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله می‌تواند، شما به واریزی و شهادت شهودی اگر بوده استناد نمایید

سلام
چنانچه نوشته مذکور دست ایشان باشد ایشان می‌تواند مجددا ادعای طلب را بنمایند
و چنانچه شما بتوانید ثابت کنید که به دستور ایشان پول را به حساب دیگری واریز کرده اید مشکلی برای شما پیش نمی آید
ولی چنانچه نتوانید این امر را ثابت کنید با مشکل مواجه خواهید شد بنابر این بهتر است دوستانه نوشته را از ایشان به‌نحوی پس بگیرید

با سلام _ قطعا بهتر این بود که وجه موضوع دین رو به حساب کسی که ازش قرض گرفته بودید واریز میکردید لیکن در وضعیت فعلی میتوانید اولا ؛ با ارسال اظهارنامه و شرح واریز پول به حساب معرفی شده، استرداد سند عادی موجود در ید ایشان را درخواست کنید که مطمئنا این اقدام، مانع ادعای بعدی نامبرده خواهد شد. ثانیا ؛ در صورت ادعای احتمالی ، اگر دلیلی داشته باشید که حساب غیر، از سوی ایشون معرفی شده و وجه موضوع بدهی به آن حساب بر اساس معرفی ایشان واریز شده، بر علیه طلبکار قابل استناد خواهد بود. ثالثا ؛ حتی در صورت صدور حکم بر علیه شما مبنی بر پرداخت بدهی ایشان، شما میتوانید بر علیه کسی که وجه را به کارت وی انتقال داده اید دادخواست داده و وجوهتان رو مسترد کنید.