مدارک لازم جهت صدور گواهی مالیات بر ارث چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۸۲ #00878280

ضمن عرض سلام ، پدرم سال ۱۳۸۸ فوت نموده اینک شورای حل اختلاف تاکیید میکند که چون موتوفی مربوط به قبل از سال ۹۵ میباشد تا گواهی مالیات بر ارث رو نداشته باشید گواهی حصر‌وراثت صادر نمیشود از طرفی در اداره مالیات دقیقا بالعکس میگویند چون قبل ۹۵ فوت شده تا گواهی حصر وراثت نداشته باشید گواهی مالیات بر ارث صادر نمیشود خلاصه شدم توپ فوتبال این دو اداره
لطفا راهنمایی بفرمایید .
با تشکر

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .شما بایدبدوا دادخواست گواهی انحصار وراثت نامحدود به شورا ارایه نمایید شورا نامه ای به شما می دهد برای دارایی که پاسخ انرا به شورا برمی گردانید.

باسلام ابتداجهت دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

با سلام
ابتدا جهت دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام کنید

ابتدا اقدام به گواهی انحصار وراثت نمایید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، شما باید ابتدا برای گواهی انحصار وراثت اقدام و بعد بقیه مراحل رو طی کنید

سلام . نامه مبنی بر ارزش دارایی بیش یا کمتر ۳ میلیون تومان از شورای حل اختلاف اخذ نموده . برای اداره دارایی برده . جواب بیش از ۳ میلیون را به شورای حل اختلاف برید . مراحل چاپ در روزنامه با اعلام شورا انجام می شود . و شواری حکم انحصار وراث پس از تعیین وراث صادر می نماید . تا زمان فروش املاک کاری به مالیات نقل و انتقال ندارید .پس در این مرحله اداره داریی فقط کمتر یا بیش از مبلغ ۳میلیون را تایید می نماید .

با سلام
برای اخذ گواهی مالیات برارث (فرم شمار۱۹) داشتن گواهی انحصار وراثت لازم است.