تصادف کرده ام، آیا هزینه عمل را جدا میتوانم دریافت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۵ #00577567

باسلام و خسته نباشید
بنده دو ماه قبل در تصادف کردم که مقصر ماشینی بود که از پشت زد و در اثر تصادف رباط صلیبی من پاره شد و پزشک قانونی یک ماه استراحت داد که بعد از یک ماه دوباره مراجعه کردم که این بار دکتر پزشک قانونی به ام ار ای نگاه کرد و معاینه کرد و گفت باید عمل شود و هزینه عمل هم ۱۳ میلیون میشود و الان منتظرم جواب پزشک قانونی از طریق پست به دادسرا برود.
میخواستم بدونم چند درصد شامل دیه میشوم؟
و آیا قطع عضو محسوب میشود؟
و این که من دوماه هست حتی کار هم نمیروم و ۱۳ میلیون هم ندارم عمل کنم تا بیشتر از این منتظر جواب دادگاه نباشم.
آیا هزینه عمل من جدا حساب میشود؟
یا باید از جیب خودم هزینه کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

باستناد بند الف ماده ۱ قانون بیمه ثالث ۹۵ ، خسارت بدنی هم شامل دیه و ارش می شود و هم شامل هزینه های بیمارستانی . یعنی شرکت بیمه علاوه برپرداخت دیه و ارش باید هزینه های بیمارستانی را بپردازد .

ارش اسیب وارده بر شما برای هرکدام از رباطهای صلیبی قدامی یا خلفی (FCL,ACL) درصورت پارگی ۸درصد با نرخ سال ۹۸ معادل ۲۱میلیون و ۶۰۰هزار تومان تعیین میشود

برای از کار افتادگی هم میتوانید دادخواست مطالبه ضرر وزیان ناشی از جرم غیر عمدی را به دادگاه عمومی یا شورا تقدیم نمایید

سلام
چنین اسیبی قطع عضو محسوب نمیشود و میزان دیه هم طبق نظر پزشکی قانونی محاسبه و اعلام میشود
در خصوص هزینه ها نیز موضوع بستگی به میزان دیه دارد، اگر دیه ای که تعیین میشود کمتر از میزان هزینه کردها باشد میتوانید برای دریافت مابه التفاوت طرح دعوا کنید در غیر این صورت امکان مطالبه نخواهید داشت

با سلام ووقت بخیر
قطع عضو محسوب نمی شود و باید دادخواست حقوقی مطالبه خسارات و هزینه درمان رابه طرفیت طرف مقابل دهید .

با سلام در قانون مبحثی به عنوان دیات وجود دارد که برای اعضای بدن و یا منفعت آن دیه مشخص نموده است اگر آسیبی غیر از دیات باشد اصطلاحا به آن ارش تعلق می گیرد. تعیین میزان دیه و یا ارش در صلاحیت پزشکی قانونی می باشد که با معاینات و مدارک پزشکی بیمارستان آن را تعیین می کند لذا در حال حاضر نمی توان میزان آن را مشخص کرد ولی قطعا قطع عضو تلقی نمی شود. دادگاه پس از رسیدگی مشتکی عنه را علاوه بر مجازات کیفری به پرداخت دیه و یا ارش محکوم می نماید. این مباحث که نیاز به عمل با مبلغ ۱۳ میلیون بوده و یا دو ماه قادر به کار کردن نبوده ام و خسارت دیده ام ادعایی می باشد که نیاز به اثبات دارد. شما می توانید به استناد قانون مسئولیت مدنی و عنداللزوم درخواست کارشناس تمام خسارتهایی که به شما وارد شده است را طی دادخواست حقوقی مطالبه کنید .در صورت اثبات دادگاه خوانده را به پرداخت میزان خسارت محکوم خواهد نمود.