رای بدوی صادر شده و حق به سازنده داده؛ آیا امکانش هست تو تجدید نظر رای بیاریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #00315490

سلام شبتون بخیر ما قرارداد مشارکت امضا کردیم سال ۹۵ قرار بود سازنده طی ۶ ماه جواز بگیره که به دلایل واهی اینکارو نکرد و سه بار بهش مهلت دادیم تا این که دوباره ۹ ماه از اخرین زمان دیرکرد داشته و از قبل از کرفتن جواز به دروغ گفت که جواز گرفته و ما باید تخلیه کنیم نه تا از همسایه اینکار و کردن و ۲/۸ سند بنام زدن ولی ما اینکارو نکردیم چون دروغ گفته بود و خواستیم ملکمون به خودش بفروشیم قبول نکرد و مشتری هم داشتیم ایشون نزاشتن و رفتن شکایت کردن الان رای بدوی صادر شده و تمام حق به ایشون داده ایا امکانش هست تو تجدید نظر رای بیاریم ؟؟؟ چون به دروغ گفته ما تمام بلاعوض کرفتیم در صورتی که ما نصف مبلغ گرفتیم و اینکه داور خودش عزل کرد نظرتون میشه بدونم

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همواره در مرحله تجدید نظر امکان نقض رای بدوی وجود دارد. البته پرونده شما و قرارداد مشارکت در ساخت و سایر اسناد و مدارک می بایست به دقت بررسی تا بتوان به درستی اظهار نظر کرد.