آیا من میتونم با برگه سبزی که بنام من صادر میشه ماشین رو در آینده به کس دیگه ایی بفروشم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۱ #00253375

سلام‌من ماشینی خریدم و فروشنده بهم فقط وکالت تلویض پلاک داده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درمراجع قضایی هرکس دارای سند می باشد مالک تلقی و محسوب می شود.

بنام خدا،گرچه امکان انتقال با این شرایط(پلاک و برگ سبز خودرو بنام شما باشد)نیز وجود دارد ولی بهتر است تنظیم سند نیز صورت گیرد.

با برگ سبز میتوانید به عنوان مالک خودرو را به فروش برسانید

درود
در مراجع قضایی دارنده سند مالک محسوب می شود.

با سلام.
با توجه به رای وحدت رویه جدید مالک وسیله نقلیه کسی است که برگ سبز به نام اوست و دیگر نیاز به ثبت رسمی آن نیست .

با سلام و درود . گرچه همچنان اختلاف نظر وجود دارد ولی علاوه بر برگه سبز جهت انتقال رسما منتقل خواهد شد .

بله امابهتراست قراردادفروش وکالتنامه هم داشته باشید