چطور می تونم هزینه خسارت خودم رو از شخص با سفته بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۴ #00050100

سلام و عرض ادب
من ماشینی داشتم به یه بنده خدایی اجاره دادم‌ که در موعد مقرر اجاره رو پرداخت کنه که متاسفانه نزدیک به ۳ ماه پرداخت نکرده.
و اینکه من ماشین رو بهشون تحویل دادم بعد از اون ۲ بار با ماشین تصادف کردند.
ما قراردادی که با هم امضا کردیم در قرارداد قید شده است که هزینه خسارت به ماشین را باید پرداخت کنند.
من ازشون سفته گرفتم و در اون قید کردم تعهد حسن انجام کار
الان هم‌ اجاره بنده رو پرداخت نکرده و هم خسارت هایی به ماشین زده.
و اینکه تاریخ در سفته به دلیل حسن انجام کار بودن نزدیم.
راهش چی هست؟؟؟؟؟
ماشین رو با خسارت زیاد برگشت داده به اضافه اینکه هیچکدام از بند های قرارداد اجرا نشده.حتی ۱مورد
و اینکه تصادف کرده و مقصر شناخته شده ، از بیمه بنده پرداخت کرده و با شرایط قرارداد کاملا در تضاد هستش و اینکه ماشین بنده ۱۳ سال تخفیف بیمه داشته که این آقا برای سال های آینده در هنگام بیمه کردن ماشین بهم ضرر زده.
من می تونم کل مبلغ سفته رو به دلیل انجام ندادن حسن تعهد کار ازشون بگیرم؟
یا فقط به میزان خسارت ها به من پرداخت خواهد شد؟
ایشون بابت کل خسارت ها سفته بهم داده؟
و به جز همه اینها خلی حق به جانب هستش و اعلام می کنه پرداخت نمی کنه و اصلا بهش مربوط نیست و گفته که کاری هم نمی تونی بکنی

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

سلام با دادخواست تامین دلیل میزان خسارات وارده به خودرو شما توسط کارشناس برآورد شده سپس دادخواست در خصوص اجاره بهاء و نیز خسارات وارده به خودرو و نیز از حیث استفاده از بیمه قابل مطالبه می باشد