آیا شاهد برای اثبات ضرب و جرح و فحاشی همسرم کافی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #99892240

با سلام از همسرم بابت ضرب و جرح و فحاشی توهیت و از خونه بیرون کردن شکایت کردم .۱۱۰ اومده و صورت جلسه شده و یکی از همسایه ها شاهد بوده و پای صورت جلسه هم امضا کردن توی تحقیقات حلی باز هم یکی دیگر از های ها شهادت داد. ایا این شاهد اکافی هستن یا باید توی دادگاه هم شهادت بدن. با توجه به اینکه همسرم همه چی رو انکار میکنه. ولی نامه پزشک قانونی دارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت نیاز مرجع قضایی جهت ادای توضیحات بموجب ابلاغ به شعبه دعوتشان خواهد کرد.
اگر هر دو شاهد شهادت مشابهی داشته باشند و تناقضی نباشد در کنار گزارش مرجع قضایی و گواهی پزشکی قانونی در اثبات ادعا کمک خوبی هستند

سلام
بله با مدارک موجود امکان حصول علم مبنی بر ارتکاب جرم از جانب همسرتان برای قاضی وجود دارد..قاضی اگر ضروری بداند آنها را جهت شهادت در دادگاه احضار میکند