شخص ثالث در همین شعبه شکایتی دال به اعاده حیثیت تنظیم کرده که به شعبه حل اختلاف ارجاع شده، باید چه مراحل قانونی طی نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۹ #99694565

بازپرس و دایره آگاهی یکی از شهرستانهای استان فارس اقدام به تفهیم اتهام و شکنجه شخصی دال به ورود به عنف و سرقت مسلحانه نمودند و پس از حبس این شخص بمدت دو ماه سارقین مرتکب در پی کشف یک قبظه سلاح در باغی بطور اتفاقی پیدا شده و اقرار کردن. شخص بیگانه در همین شعبه شکایتی دال به اعاده حیثیت تنظیم کرده که دادستان به شعبه حل اختلاف ارجاع دادند. این شخص باید چه مراحل قانونی طی کرده تا به حقوق خود برسد. با تشکر.

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات بزه و اعاده حیثیت دو مفهوم و مقوله متفاوت است.
اعاده حیثیت با ارائه مدارک در دادگاه بعمل خواهد آمد و سیر خود را دارد باید مستندات در خصوص اثبات اعاده حیثیت موجود و محکمه پسند باشد اما جریان سرقت و سلاح طیف خود را خواهد داشت