گرفتن ماشین فروخته شده با شیشه؛ برای من دردسر میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #99629856

ماشین را فقط با قولنامه دستی به یک فرد فروخته م و طرف با ماشین ۸۵ کیلو شیشع برده و ۱۶۰ میلیون از پولا مونده و سند و پلاک به نام و قرار بود ۳۰ همین برج بهم پول بده و تو قولنامه پول مانده ذکر شده و الان من نمیدونم پولا چجوری پس بگیرم و نمیدونم این ماجرا شیشه واس من دردسر نشه چون پلاکا بنامم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ندارک را ارائه دهید و ادله محکمه پسند نیاز است شما مشارکت نداشته ایددرغیر اینصورت خودرو ضبط میگردد

با سلام اگر بر دادگاه محرز شود که شما از وجود مواد در خودرو اطلاع داشتید یا مشارکت در جرم داشتید اتومبیل به نفع دولت ضبط می شود مگر اینکه بطور کامل تبرئه شوید یا اتهام شما را معاونت محسوب کنند.