آیا میتونم ما به التفاوت خونه ای که فروختم و الان ۳ برابر گرون شده بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #99601519

سلام
من تیر ۹۷ یه خونه ویلایی خریدم ۹۰ میلیون ۳ میلیون هم بیعانه دادم فروشنده تحت فشار قرارم داد که من پولمو میخوام اپارتمانی که توش مینشستم فروختم تا پول فروشنده رو بدم ۴۰ میلیون پرداخت کردم بقیه اش قرار شد تو دفتر خونه پرداخت بشه که خونه گرون شد فروشنده بی وجدان دفتر خونه نیومد پول اضافه خواست قضیه به داوری کشید محکوم شد ابطال رای داوری خواست کار به دادگاه کشد معلوم شد که قبل اینکه به من بفروشه با وکالت بلاعزل انتقال داده به همسرش . خلاصه طرف به جرم فروش مال غیر و گلاهبرداری محکوم به یک سال حبس تعزیری و ۹۰ میلیون در حق دولت شد که حبس شو به علت بیماری قلبی نمیره زندان . جزای نقدی هم رفت دیوان نصف شد چون از من کلا ۴۳ گرفته بود بقیه پولشو خودش دفتر خونه نیومد بگیره ولی من چک تضمین شده اماده کرده بودم حالا نه به من خونه میرسه نه میتونم با پولی که دارم اپارتمانی که فروختم و پس بگیرم فقط میتونم با پولش رهن کنم من چه کلی به سر بگیرم ایا میتونم ما به اتفاوت خونه ای که فروختم و الان ۳ برابر گرون شده بگیرم یا نه ؟ بعضی ها میگن خسارت با شاخص بانک مرکزی میرسه و برخی میگن خسارت بروز خونه میرسه لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام.. قیمت رد مال قیمت روز پرداخت می باشد لذا به شما قیمت روز پرداخت میشود