چگونه میتوانیم از برگشت او به شرکت هرمی جلوگیری کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #99550475

برادر من یک سال عضو این شرکته خودشم تازه اومده دو روز مرخصی ۲۰ میلیونم پولشو باخته چیکار میتونیم براش بکنیم دیگه بر نگرده اونجا اصلا همکاری نمیکنه میخاد بازم برگرده با اینکه میدونه هیچ در امدی نداره خاهشا کمکم کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از نظر قانونی نمیتوانید اقدامی در این خصوص نمایید.

سلام
به لحاظ حقوقی کاری نمیشه کرد که یک انسان بالغ و عاقل مرتکب رفتاری نشود ولی شما با مذاکره مصالحه و گفتگو و مهربانی و کسب تکلیف از مشاوره روانشناسی می توانید کمک کنید