ایا در ازدواج موقت با مرد متاهل که مدت عقد ۵۰سال باشد و مرد راضی به بذل مدت با بخشش مهریه نمیشود ایا امکان دارد مرد را ملزم به بذل کرد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۷۲ #99530238

باسلام و خسته نباشید
در صورتی که با یک مرد متاهل عقد موقت به مدت پنجاه سال شده باشم و شوهر لفظا گفته باشد که همسر اولم را راضی میکنم که بعدا رضایتش را جهت تبدیل به عقد دائم جلب کنم،با توجه به اینکه حالا همسر وی راضی نمیشود و بچه ای هم نداریم ایا راهی جهت الزام شوهرم به ثبت ازدواج دائم دارم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر امکان‌ پذیر نیست

سلام خیر چنین امکانی وجود ندارد

نمی توان زوج را به بذل مدت ملزم کرد

سلام
الزام به بذل مدت امکانپذیر نیست

خیر امکان الزام وجود ندارد

با درود الزام. ممکن نیست....

الزام ممکن و میسر نمی باشد.