با نامه پزشکی قانونی و شاهد تا چه میزان امکان محکوم کردن همسرم را دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #99424860

سلام
اینجانب با دو نامه ی پزشکی قانونی از همسرم بابت ضرب و جرح و تهدید به قتل و فحاشی شکایت کردم، در ابتدای کار هر دوی ما را بهمراه خانوداه ها در کلانتری دعوت کردند که در اون جلسه ایشون همه را انکار کردند، من شاهد هم دارم که ایشون توی مسافرت که بودیم منو زده ولی فعلا در جلسه اول شاهد نخواستن، دادسرا نوشته بود که در جلسه اول اگر سازش صورت گرفت، تعهد گرفته بشه از همسرم که ایشون اصلا حاضر به دادن تعهد نبود و مدام انکار میکرد همه چی رو، تا اینکه خانوادش گفتن ما میخاییم جلسه خانوادگی بزاریم و مشکل رو حل کنیم و مسئول کلانتری هم به من گفت بنویس که یه مهلت یک ماهه میخوای تا ببینیم حل میشه کارتون یا نه.
میخوام بدونم من با مدارکی که دارم یعنی نامه پزشکی قانونی و شاهد چقد امکان موفقیت دارم؟
در این پرونده و اینکه این مهلت یک ماهه که من نوشتم و امضا کردم همون ترک تعقیب هست یا نه؟
چون جایی خونده بودم که فقط یکبار میشه تقاضای ترک تعقیب داد.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
با توجه به نامه پزشکی قانونی و میزان آسیب وارده می توانید درخواست دیه نمایید. متنی هم که در کلانتری مکتوب نمودید به معنای ترک تعقیب نیست شما بعد از مهلت یک ماهه اگر به نتیجه ای نرسیدید می توانید موضوع را مطرح نمایید و مطالبه دیه کنید .

سلام
شما پس از انقضای مهلت میتونید به استناد مدارک و شهادت شهود، شکایتتون رو پیگیری کنید و امکان محکومیت همسرتون زیاده