اگر حدود پانزده بار با یک تلفن ثابت تماس بگیرد، امکان شکایت بعنوان مزاحم تلفنی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۵ #99349503

سلام و عرض ادب
غرض از مزاحمت یه سوالی داشتم
میخواستم ببینم اگه یه شخصی از ساعت ۷ صبح تا ده حدود پانزده بار با یک تلفن ثابت تماس بگیره ولی اونا پاسخ ندن
امکان شکایت بعنوان مزاحم تلفنی وجود داره؟؟
و اگه بله طرف مقابل اگه ادعا کنه که اشتباه گرفته بوده مورد پذیرش هست؟؟
و اینکه اگه اون خط تلفن اصلا به گوشی وصل نبوده باشه تو پرینت تماس ها اون شماره که زنگ زده درج میشه؟؟؟
یه دنیا ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این موضوع مزاحمت تلفنی نمیباشد

"با سلام"
مزاحمت تلفنی محرز نیست و در خصوص موضوع شما قابل شکایت نمیباشد

مزاحمت تلفنی دارای شرایطی است که با تحقق آنها میتوان در قالب تعریف مجرمانه پیگیری نمود . صرف تماس با یک شماره که منتج به پاسخگویی طرف مقابل نیز نشده نمیتواند مزاحمت تلفنی تلقی شود .

سلام.این قضیه فاقد وصف کیفری است .