امکان دریافت اقامت شخص متولد در ایران از پدر و مادر اتباع

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۶ #99333605

سلام و عرض ادب، پدر و مادرم افغانی هستند وخودم سال ۶۸ در ایران متولد شدم. سال ۹۰با یک شخص ایرانی ازدواج کردم و صاحب فرزند پسر شدم و بعد از ۱۱ سال از همسرم طلاق گرفتم. تنها مدرک من کارت اقامت سال ۸۶ هست که گرفتم و کارت واکسن و برگه تولد بیمارستان. آیا من می‌توانم اقامت دائم بگیرم و در کل در ایران زندگی کنم؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا اخذ تابعیت کشور ایران نموده و سپس اقدامات بعدی صورت بگیرد

سلام میتوانید تابعیت ایران را اخذ نمایید.

با سلام
طبق قوانین ایران اقامت دائم متصور نیست ولی درخواست اخذ تابعیت امکان پذیر می باشد.

با درود ، بنابه شرایط مذکور ، میتوانید تابعیت ایران را اخذ کنید

در مقررات ایران امتیازی به نام اقامت دائم وجود ندارد ولی شرایط تحصیل تابعیت را دارید.

سلام چنانچه یکی از والدین شما در ایران متولد شده باشد یا پس از ۱۸ سالگی بدون وقفه در ایران حضور داشتید از این دو مورد برای تحصیل تابعیت می توانید استفاده کنید

سلام بله شما مستند به بند ۶ ماده ۹۷۶ قانون مدنی از طریق وزارت امور خارجه اقدام می کنید. از طریق سامانه میخک ابتدا می بایست ثبت نام کرده و در آنجا مدارک مورد نیاز را تهیه فرمایید بعداز آن درخواست خود را ثبت نمایید.