محاسبه مبلغ دیه به چه طریقی انجام میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۵۹ #99324750

سلام.نامه پزشک قانونی نوشته
۱- دررفتگی استخوان ترقوه راست ۲- آسیب پوست و نسوج نرم شانه راست ناشی از انجام عمل جراحی تعبیه ابزار ارتوپدی جهت تثبیت دررفتگی مفصل ترقوه راست ( ارش )که ارش متعلقه به آن میزان ۲% ( دو درصد )دیه کامل ۳-کوفتگی نسج ریه راست( ارش ) که ارش متعلقه به آن میزان ۰/۲۵ ( بیست و پنج صدم درصد ) دیه کامل. ۴ - شکستگی دنده ۶ و ۷ و ۸ سمت راست قفسه سینه هرسه غیر محیط بر قلب که صحیحا التیام یافته ۵- پارگی منیکس داخل زانوی راست (ارش ) که ارش متعلقه به آن ۸%(هشت درصد) دیه کامل میباشد. ۶- کشیدگی رباط متقاطع خلفی زانوی چپ ( ارش ) که ارش متعلقه به آن ۲% ( دو درصد) دیه کامل تعیین میگردد. ب- صدمات نامبرده تا حدی التیام یافته اند .خاتمه درمان اعلام می گردد. نیاز به معاینه مجدد ندارد.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به ترتیبی که نوشتی محاسبه میکنم که عبارتست از:
۱- ۵ میلیون و ۴۰۰ هزارتومان
۲- ۵ میلیون و ۴۰۰ هزارتومان
۳- ۶۷۵ هزارتومان
۴- هشت میلیون و یکصد هزار تومان
۵- ۲۱ میلیون و ششصد هزار تومان
۶- پنج میلیون و ۴۰۰ هزارتومان
جمعا ۴۶ میلیون و ۵۷۵ هزارتومان مطابق دیه تعیین شده برای سال ۹۸ که ۲۷۰ میلیون تومان میباشد

با توجه به گزارش پزشکی قانونی مبنی بر ختم درمان ، دادگاه مبادرت به صدور رای مطابق همین گزارش کرده و پس از قطعیت رای ، پرونده به اجرای احکام ارسال خواهد شد .