درخواست اعسار در نفقه تاثیر در مهریه دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۴۴ #99141

من یک ساله و نیمه که همسرم رفته و من همون موقع مهریه و نفقه رو گذاشتم اجرا دوتا بچه دانشگاهی و دبیرستانی دارم ،تو این مدت خرج و مخارج منو بچه هام به 50 میلیون رسیده درحالی که دادگاه مبلغ نفقه این مدت رو 10 میلیون تعین کرده و هنوز بعد یک سال این 10 میلیون به دستم نرسیده ، ایشون دارای شش دانگ املاک مسکونی و تجاری زیادی هست همچنین زمین های ارثی و دارای حقوق بازنشتگی میباشد،دارای یک دستگاه خودرو . چرا بعد از تقریبا دو سال نه نفقه و نه مهریه دریافت نکرده ام؟ آیا میتوانم با ارائه مدرک تقاضای افزایش نفقه را به 50 میلیون که خرج کرده ام بدهم؟ در صورت درخواست اعسار نفقه از طرف ایشان و رد آن ، باز هم میتواند برای مهریه درخواست اعسار دهد؟ در صورتی که اموال ایشان در توقیف دادگاه باشد میتواند برای مهریه درخواست اعسار دهد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اموال ایشان را به دادگاه معرفی نمائید قابل توقیف است و دیگر اعسار ایشان پذیرفته نخواهد شد. لذا میتوانید شکایت ترک انفاق برای مطالبه نفقه زمان حال کنید.