سوء پیشینه برای ویزا در صورتیکه متهم به سرقت شده باشم میتوان گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۵۷ #99104

سلام
ببخشید من یه سوال مهم دارم ممنون میشم جواب بدین.
من ویزای مولتی توریستی فرانسه دارم،اخیرا سفری به آلمان داشتم،در آنجا در فروشگاهی به من تهمت دزدی زده شد و چون زبان بلد نبودم هرچه سعی کردم توضیح بدم سو تفاهم شده و من دزد نیستم نشد که نشد.زنگ زدن پلیس اومد پاسپورت منو چک کرد مشخصات منو در چند تا برگه وارد کرد و من به انگلیسی توضیح نوشتم اشتباه شده ولی پلیس از من جریمه نقدی گرفت و تموم شد.الان من بسیار نگرانم که آیا این مساله باعث سو‌پیشینه برای من خواهد بود؟برای گرفتن ویزای دوباره برام مشکل ساز خواهد بود؟آیا این جرمی هست که در پلیس اروپا ثبت شود و از دادن ویزا به من‌خودداری شود؟
لطفا پاسخ دهید که من چه کنم به خاطر کار نکرده
ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر هیچ سوء پیشینه ای برای شما نخواهد داشت به دلیل اینکه در همان زمان با پرداخت جریمه حل شده است و شما دادگاهی نشده اید.