قصد همسرم برای بلاتکلیف گذاشتن من در عقد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۷۱۰ #99091

سلام
وقت شما بخیر
من دو ماه و نیمه ک عقد کردم با توجه ب اینکه من دوشیزه هستم و زن اقایی شدم ک خانمش فوت کردن و یک دختر ۶ ساله دارن
به مشکلاتی برخوردیم و ایشون حرف از طلاق توافقی زدن و اقدامی نکردن بنده مهریه مو اجرا گذاشتم ماشین و حسابشونو توقیف کردم اخر این ماه اولین جلسه دادگاهمونه
ایشون قطعا نظرشو از طلاق برگشته و قصد اذیت کردن بنده رو دارن و میخوان بگن ک مهریه رو میدن اما طلاق نمیدن و منو بلاتکلیف نگه دارن یک ماهه ک همین اوضاعه بی خبری و بلاتکلیفی میگذره
ایشون یک ریال نفقه پرداخت نکرده و اینکه بنده حق حبس دارم خواستم ببینم اگر این وضع ادامه پیدا کنه و حتی من شکایت ترک انفاق کنم و ایشون پرداخت کنن من چطور میتون طلاقم رو بخاطر بلاتکلیفی بگیرم؟ چقدر باید زمان بگذره تا عسر و حرجم اثبات شه
ببخشید طولانی شد سپاسگزارم‌ پیشاپیش از همه

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ایشان منزل جهت تمکین شما تهیه نکنند و دادخواست بدهید و ایشان همچنان اقدامی جهت ادامه زندگی و پرداخت نفقه به شما نکنند با گرفتن وکیل میتوانید برای طلاق اقدام کنید.