سقوط حق حبس با اقرار چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۸ #99038

سلام
من و همسرم در دوره عقد هستیم و من با همسرم نزدیکی داشتم .من از همسرم برای الزام به تمکین شکایت کردم . اما ایشان به حق حبس خودشون استناد کردن و با ارجاع به پزشک قانونی مشخص شد که پرده ایشان حلقوی ارتجاعی هست و حکم به باکره گی ایشان دادن و دادخواست من با اشاره به حق حبس ایشان رد شد.همسرم ۳ ماه قبل از دادخواست من اقدام به دادخواست نفقه کرده بودن و در شورای حل اختلاف اقرار کردن که از من تمکین عام و خاص کردن و حتی مدتی با من زندگی کردن و من ایشان را از خانه بیرون کردم و نفقه کامل میخوان و اظهارات خودشون و امضا کردن و قاضی شورا و ۳ نفر ار اعضای شورا هم امضا کردن.حالا من اگر تجدید نظر خواهی کنم و صورت مجلش شورا را اضافه کنم که اقرار صریح زوجه هست ایا حق حبس همسرم ساقط میشه؟من از همسرم فیلم و فایل صوتی دارم که اقرار میکنه از من تمکین میکنه

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقرار ایشان در دادگاه ملاک خواهد بود و اگر ایشان در دادگاه اقرار کنند حق حبس ایشان ساقط خواهد شد.