خانمی که از حق حبس در دوران عقد استفاده میکنه و به خواست خودش نمیاد سر زندگی چجوری میتونه مدعی عسر و حرج باشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۵ #98995850

سلام وقتتون بخیر

الان این خانم یک روز هم با من زندگی مشترک نکرده حالا دادخواست طلاق کرده
وکالت در طلاق هم نداره
اینجوری باشه که هر کس میاد مهریشو میزاره اجرا و بعدم طلاق میگیره
همچین چیزی قانونی است و میتونه موفق بشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست طلاق زوجه در صورت عدم اثبات عسر و حرج وی امکان پذیر نیست

باسلام
درصورت باکره بودن میتواند از حق حبس استفاده نماید ونفقه ومهریه دریافت کند ولی نمیتواند برای طلاق اقدام کند مگر درصورت عدم پرداخت نفقه

درود
اگر عسر و حرج خود را ثابت نکنند نمی توانند طلاق بگیرند.

عزیزم نگران نباش با ارائه دادخواست طلاق که همسرت را طلاق نمیدن مادامیکه تخلف شما که در قانون احصا شده را نتونه برای دادکاه ثابت کنه دادخواست وی رد می شود

بدون دلیل و مدرک درخواست طلاق از سوی زوجه راه ب جایی نخواهد برد ایشون باید یا عسر و حرج رو اثبات کنند و یا ب شروط دوازده گانه سند نکاح استناد نمایند با این وجود بنظر میرسد زوج باید ادعای عسر و حرج کند و اینکه چرا زوجه اقدام کرده جای سوال دارد....

موافقت نمی‌شود چه اینکه منشا عسر و حرج زوجه است نه زوج لذا نگران نباشید

با سلام
بار اثبات به عهده زوجه می باشد . ایشان باید ثابت نمایند که یکی از شروط ۱۲ گانه سند ازدواج محقق شده و یا به واسطه تحقق اتفاقی که غیر قابل تحمل می باشد ، ایشان در عسر و حرج واقع شده اند در غیر این صورت دعوای ایشان محکوم به رد خواهد بود .